Word bezorger van Groenlose Gids

Wil jij Groenlose Gids bezorgen? Meld je dan nu aan.

Onze aangesloten verspreiders zijn altijd opzoek naar gemotiveerde bezorgers zoals jij!

Wil je graag wat extra geld verdienen? En ben je aan het sparen voor die nieuwe Playstation, Nintendo of Xbox? Of vind je een GoPro leuk om mee te gaan filmen? Of misschien ben je wel aan het sparen voor een leuk uitje naar een pretpark. Waar je ook voor spaart, met een bijbaantje als bezorger voor Groenlose Gids kun je wat extra geld verdienen.

Heb je na school of sport nog tijd over en wil je wat extra geld verdienen? Wordt dan bezorger van Groenlose Gids. Je kunt je aanmelden via het volgende formulier.

Veel gestelde vragen

Wat verdien je als bezorger van Groenlose Gids?

Dat stemt de verspreider samen met jou af. De vergoeding is namelijk afhankelijk van je bezorgwijk en de tijd die je daaraan kwijt bent. Maar je verdient lekker bij.

Waar moet ik Groenlose Gids bezorgen?

De verspreider probeert altijd met jou te kijken of je in je eigen buurt kunt bezorgen.

Hoe lang ben ik bezig met het bezorgen van Groenlose Gids?

een paar uurtjes per week. Soms heb je er ook een folder bij, deze moet je dan vooraf insteken bij de krant. Voor het insteken word je ook betaald.

Wanneer moet ik Groenlose Gids bezorgen?

Groenlose Gids komt op woensdag uit, er wordt dan ook verwacht dat je op die dag de krant gaat bezorgen. Je kunt hier dus rekening mee houden in je agenda. Verder mag je je tijd wel zelf indelen wanneer je het op woensdag bezorgd.

Wanneer krijg ik uitbetaald?

Dat hangt af van de verspreider, dit is een goeie vraag om aan hun te stellen zodra je een wijk aangeboden krijgt.

Meld je aan als bezorger

Groenlose Gids moet bij jou in de buurt bezorgd worden. Wil je weten of er een wijk bij jou in de buurt vrij is? Vul dan het aanmeldformulier in, onze aangesloten verspreider gaat dan voor je aan de slag. Als er een wijk in de buurt vrij is of vrij komt, neemt de verspreider contact met je op.